A Additio App, hem llançat un programa de recomanació perquè us pugui sortir la vostra llicència de forma totalment gratuïta i proporcioneu avantatges als vostres amics professors.

Programa de recomanació a amics professors:

Beneficis:
  • Si 8 de teus companys es registren, tindràs un 50% de descompte
    Si 3 de teus companys compren la llicència, aconsegueixes 1 any gratis
    Els teus companys aconseguiran un 25% de descompte. Tothom hi guanya!

M’heu convençut! Com començo?

Entrant en l’aplicació a sota del menú lateral pots veure la imatge «Recomana’ns i guanya un any gratis», clicant aquí vas al següent pas.

referral1

T’apareixerà una imatge en la qual s’explica el funcionament del programa de recomanació, dins l’espai buit al costat del botó Enviar pots anar afegint els emails dels companys docents als quals vols convidar a unir-se a Additio App, aquests els pots anar afegint separant-los per comes.

referral2

Segons el grau de companys convidats i registrats o que acabin comprant la llicència obtindràs una bonificació o una altra. Per això és molt important que els insisteixis que provin l’app i es beneficiïn de les nostres múltiples funcionalitats. A més, ¡bonifiquem als teus companys convidats amb un 25% de descompte! ¿Increïble, veritat?

referral3

Programa de recomenació a centres escolars:

Beneficis:
  • 25% de descompte per cada llicència que contracta un centre escolar
    Utilitzar els beneficis del pla de centres: compartir estructures, recursos, la factura unificat i molts més que anirem desenvolupant.

Cada vegada més professors ens recomanen al seu coordinador TIC o director perquè el centre adquireixi el pla per a centres, així tots els professors poden utilitzar Additio App, compartint estructures i recursos entre ells, i, a més el centre pot tenir la factura de les llicències de manera unificada.

Vull recomanar-ho al meu centre! Com ho faig?

Els passos són molt senzills i similars a l’altre pla de recomenació. En el menú lateral esquerre veuràs sota la imatge «Benefits for your school» (beneficis per a la teva escola), clicant allà vas al següent pas.

Afegeix el email del responsable TIC o del director del centre, o la persona que  tu creguis adequada per adquirir Additio App per al teu centre escolar.

A la imatge destacada pots veure els beneficis que es faran efectius un cop contractat pel teu centre escolar. Cada nova actualització anirem implementant millores per al pla per a centres escolars.

recomendacion-centros

Tens algun dubte?

Com sempre el nostre equip de suport estarà encantat d’ajudar-te en qualsevol consulta que puguis tenir. Envia’ns un e-mail a [email protected], i us respondrem el més aviat possible 🙂