Sorry, this entry is only available in European Spanish and Catalan.

4 Comments
 • DAVID CANALIAS RUBIÓ |

  Molt bona feina ! Actualització rere actualització l’aplicació es va superant i actualment crec que és una de les millors aplicacions de gestió de l’aula que hi ha a l’appstore.

  M’agradaria molt que, si és possible, en alguna futura actualització es pogués implementar l’opció de modificar l’ample i altitud de les cel.les dels alumnes per així poder visualtzar les fotografies més grans.

  Salutacions i seguiu així!!

 • Bon dia David,

  Moltes gràcies per la felicitació, ens agrada molt veure que les millores que anem introduint son útils i ben valorades pels usuaris, De fet, ens ho faciliteu amb els suggeriments que ens aneu fent.

  T’anticipo que en una nova versió que publicarem a finals de novembre o principis de desembre es podrà editar l’alçada i l’amplada de les caselles dels alumnes, de manera que la fotografia creixerà proporcionalment.

  Salut,

  Xavi

 • Encantado de poder disfrutar de las mejoras que, poco a poco, vais introduciendo. Compruebo con gusto que verdaderamente escucháis a los usuarios. Saludos cordiales.

  • Muchas gracias Chema. Encantados de que disfrutes de nuestra app y que valores nuestas mejoras. De echo, mejoramos día a día gracias a vuestras sugerencias. Estamos en contacto. ¡Saludos!

   Xavi.